Sastamolo kiri OFBC:n ohi viime hetkillä

Lauantaina 19.11.2022 Tervahallilla kohtasivat kakkosen ottelussa Sastamolo ja OFBC. Joukkueet tarjoilivat Tervahallin lauteille saapuneelle yleisölle maalijuhlat joissa erikoistilannepelaaminen nousi suureen arvoon. Kotijoukkue aloitti maalitehtailun varhaisessa vaiheessa, mutta vieraat vastasivat takaisin samalla mitalla. Ensimmäisen erän päättyessä tulostaululla paistatteli 4 – 3 lukemat. Toisessa erässä oululaiset ottivat kuskin paikan ja takoivat useamman maalin härkälauman päätyyn. Erän päättyessä lukemat olivat tasaiset 5-6. Päätöserässä OFBC pääsi kahden maalin karkumatkalle pariinkin otteeseen, mutta viimeisen kymmenminuuttisen aikana maaleista vastasi kuitenkin kemiläisryhmä, joka paukutti kolmesti reikäpallon vieraiden rysään, viimeisen kerran vajaa minuutti ennen päätössummeria. Sastamolon kiri kantoi kolmeen pisteeseen loppulukemin 9-8 (4-3, 1-3, 4-2).

Lapin Kansa: Sastamolo – OFBC, 19.11.2022