Jättiläiset kukistivat härkälauman

Sunnuntaina 6.11.2022 Tervahallilla kohtasivat kakkosen kamppailussa Sastamolo ja JäJä. Ensimmäisessä erässä tarkkailtiin vastustajaa puolin ja toisin. Kotijoukkueen maalijyvä oli paremmin kohdallaan, sillä erätauolle suunnattiin härkälauman johtaessa 2 – 0. Kotijoukkueen jalat jäivät tauolla pukukoppiin, mutta Jättiläiset tulivat toiseen erään väkevästi ja nakuttivat erän aikana kymmenessä minuutissa taululle 2 – 5 lukemat. Kolmannessa erässä kotijoukkueen peli oli jälleen parempaa ja kiriäkin saatiin aikaiseksi, mutta hiekka valui tiimalasissa eikä aika riittänyt härkälaumalle kunnon rynnistykseen. Verkot heiluivat päätöserässä kertaalleen kummassakin kenttäpäädyssä, joten JäJä haki täyden pistepotin Sastamololta lukemin 3 – 6 (2-0, 0-5, 1-1).


Lapin Kansa: Sastamolo – JäJä, 6.11.2022