FC OPA haki pisteet FTK:lta Ykkösessä

Lauantaina 5.11.2022 Putaan liikuntahallissa kohtasivat Ykkösen ottelussa FTK/2 ja FC OPA. Ottelun ensimmäinen jakso oli tasaista vääntöä, jossa vieraat painostivat, mutta sinipaidat saivat puolustettua vaarallisimmat paikat onnistuneesti. Verkko heilui ensimmäisen kaksikymppisen aikana ainoastaan kertaalleen. Tauolle suunnattiin vieraiden 0-1 johdossa. Kotijoukkue pääsi kunnolla peliin mukaan toisella jaksolla, jolla maaleja syntyi useampia. OPA siirtyi jo vakuuttavan oloiseen 0-3 johtoon ennen FTK:n ensimmäistä onnistumista. Viimeisellä minuutilla FTK onnistui nousemaan maalin päähän, mutta viimeinen silaus jäi uupumaan ja takaa-ajo tyssäsi 2-3 lukemiin. FC OPA haki Ykkösen vieraspisteet Torniosta ja jatkaa sarjakärjessä.

Lapin Kansa: FTK/2 – FC OPA, 5.11.2022