Sastamolo murjoi Tempon

Sunnuntaina 2.10.2022 Tervahallissa kohtasivat kakkosen kamppailussa Sastamolo ja sarjanousija Tempo. kotijoukkue aloitti ottelun vahvasti siirtyen ensimmäisellä kympillä 4-0 johtoon. Sinipaidat hallitsivat ottelutapahtumia kauttaaltaan. Vieraat onnistuivat ylivoimalla maalinteossa ensimmäisessä erässä ja tauolle siirryttiin 4-1 lukemissa. Toisessa erässä sama meno kentällä jatkui. Tällä kertaa verkot heiluivat vain Tempon päädyssä Sastamolon iskiessä kolmesti. Päätöserään päästiin lähtemään lukemista 7-1. Viimeinen 20 minuuttinen ei tuonut muutosta ottelun kulkuun. Kotijoukkue vei ja vieraat pyristelivät vastaan, tuloksetta. Viimeisen erän maalit jaettiin 3-1 lukemin ja ottelun päätössummerin pärähtäessä tulostaululla oli lukemat 10-2 (4-1, 3-0, 3-1).

Lapin Kansa: Sastamolo – Tempo, 2.10.2022