TP-47 jatkaa tappioitta sarjakärjessä

Torstaina 1.9.2022 Puuluodon kentällä kohtasivat kolmosen kamppailussa TP-47 ja RoPo. Ottelun ensimmäisellä puoliajalla ei juuri hienouksia nähty, vaan peli oli tasaista vääntöä. Paremmat paikat vastustajan maalille onnistui luomaan kotijoukkue, mutta näistäkään paikoista maaliverkot eivät heiluneet, vaan tauolle suunnattiin 0 – 0 lukemissa. Toisella puoliajalla alkoikin sitten tapahtua ja tapahtumia oli vain vieraspäädyssä, kun punakone pyöritti peliä RoPon kenttäpuoliskolla. Reilun tunnin pelin jälkeen koitti vieraille synkkä vartti, kun maalittomasta tilanteesta oltiinkin nopeasti 4 – 0 lukemissa. Näiden myötä peli alkoi olla taputeltu. Ennen päätösvihellystä TP onnistui heiluttelemaan rysää vielä kertaalleen takoen taululle tylyt 5 – 0 loppulukemat ja näin torniolaiset jatkavat kolmosen kärjessä edelleen tappioitta.

Lapin Kansa: TP-47 – RoPo, 1.9.2022