KePS tasasi pisteet Rovaniemi Unitedin kanssa

Sunnuntaina 17.7.2022 Sauvosaaren urheilupuistossa kohtasivat kolmosen kamppailussa KePS ja Rovaniemi United. Joukkueet tahkosivat tasaväkisen kamppailun jossa kummallakin oli paikkansa voittoon. Ensimmäisellä puoliajalla ei päästy maalipuita lähemmäs johto-osumaa ja tauolle suunnattiin kiikarilukemissa. Toisella puoliajalla kotijoukkue siirtyi 1 – 0 johtoon reilun tunnin pelin jälkeen. Tämän jälkeen kemiläisillä oli mahdollisuus lisätä johtoansa pilkuta, mutta maalipuut pitivät luvut tiukkoina. Piakkoin epäonnistuneen rangaistuspotkun jälkeen vierasjoukkue sai toimitettua pallon KePS-maalille ja tilanteen päätteeksi juhlittiinkin 1 – 1 tasoitusta. Lopussa kolisuteltiin vielä rimoja, mutta verkon perille ei nahkakuulaa saatu toimitettua, näin pisteet tasattiin KePS:n ja Rovaniemi Unitedin välillä.

Lapin Kansa: KePS – Rovaniemi United, 17.7.2022