PS Kemi aloittanut kautensa vahvasti

Lauantaina 18.6.2022 Sauvosaaren urheilupuistossa kohtasivat kolmosen kamppailussa PS Kemi ja HauPa. Paluuta jalkapallokartalle tekevä PS Kemi on aloittanut kautensa kolmosessa vahvasti, sillä alkukauden ainoa pistemenetys on tullut 0-0 tasapelistä Tornion Palloa vastaan. Tänäänkään ei epäselvyyttä vahvemmasta joukkueesta kentällä ollut, kun kemiläisjoukkue vyörytti vieraiden päädyssä hyökkäystä toisen perään ja hallitsi ottelutapahtumia selkeästi.

Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue onnistui heiluttelemaan maaliverkkoja pariin otteeseen ja toiselle puolikkaalle lähdettiin 2-0 lukemista. PS Kemi aloitti toisen puoliajan myös vahvasti iskien varhaisessa vaiheessa kolmannen maalinsa. Tämän jälkeen kotijoukkueen vauhti tippui ja HauPa pääsi paremmin mukaan peliin. Vaarallisia tilanteita vieraiden toimesta ei kuitenkaan nähty ennen loppua, jolloin erikoistilanteen jälkeen HauPa onnistui kaventamaan lukemia. Tämä jäi kuitenkin ottelun viimeiseksi maaliksi ja pillin puhaltaessa ottelun päättyneeksi tulostaululla loisti 3-1 (2-0) lukemat ja pisteet jäivät Kemiin.

Lapin Kansa: PS Kemi – HauPa, 18.6.2022