Sastamolo rymisteli voittoon

Sunnuntaina 3.4.2022 Tervahallilla polkaistiin käyntiin kakkosen pudotuspelit Sastamolon ja Dynamon osalta. Joukkueet tarjosivat runsaslukuiselle yleisölle vauhdikkaan ottelun josta ei tapahtumia uupunut. Dynamo hallitsi ottelun alkua, mutta kotijoukkue pääsi hiljalleen mukaan peliin ja ensimmäisen erän jälkeen tulostaululla oli lukemat 2-1. Toinen erä alkoi samankaltaisesti ensimmäisen kanssa, kun vieraat hallitsivat palloa. Erän aikana verkot heiluivat kummassakin päädyssä ja kolmanteen erään päästiin lukemista 4 – 6. Päätöserässä näytti jo, että vieraat hakevat pudotuspelisarjan avausottelusta kotiedun seuraavan viikon kamppailuihin, mutta härkälauma taisteli loppuun saakka. Kotijoukkue rymisteli päätöserässä 4-7 lukemista 8-7 (2-1, 2-5, 4-1) voittoon ja lähtee katkomaan sarjaa ensi viikolla Ouluun.

Lapin Kansa: Sastamolo – Dynamo, 3.4.2022