TIHC virittelee voittoputkea

Sunnuntaina 5.12.2021 Hannulanmäen jäähallissa kohtasivat kakkosen ottelussa TIHC ja YJK. Kotijoukkue aloitti ottelun väkevästi siirtyen 1-0 johtoon ottelun ensimmäisestä laukauksesta. Ensimmäisen erän puolivälissä tiikerilauma oli takonut jo kolme maalia ja ottelu näytti olevan taputeltu. Vieraat olivat kuitenkin asiasta eri mieltä ja erätauolle lähdettiin 3-2 lukemissa. Toisessa erässä torniolaiset heiluttelivat jälleen jääkarhujen verkkoja pariin otteeseen. Tällä kertaa oma pääty pysyi puhtaana, joten viimeiseen erään sunnattiin 5 – 2 lukemissa. Päätöserässä vieraiden takaa-ajo jäi vajaaksi eikä kotijoukkueella ollut suurempaa hätää johtoasemansa varjelussa. Päätöserässä maalit tasattiin ja summerin pärähtäessä loppulukemat taululla olivat 6 – 3 (3-2, 2-0, 1-1). TIHC otti sarjassa toisen voiton peräkkäin ja kehittelee pienoista voittoputkea ennen joulutaukoa.

Lapin Kansa: TIHC – YJK, 5.12.2021