KISE jatkaa puhtaalla pelillä

Lauantaina 20.11.2021 Hannulanmäen jäähallissa kohtasivat kakkosen kamppailussa sarjan hännille jumittanut TIHC ja sarjakärki KISE. Vaikka joukkueet löytyvätkin sarjataulukon ääripäistä, niin ottelu oli läpeensä tasaista tahkoamista. Ensimmäiselle erätauolle lähdettäessä vieraat johtivat ottelua 0-1. Toisessa erässä myös kotijoukkue kunnostautui maalinteossa ja heilutti oululaisten rysää pariin otteeseen. KISE vastasi samalla mitalla ja kolmanteen erään lähdettiin 2-3 lukemista. Viimeisessä erässä vieraat kasvattivat heti alkuhetkillä johtoansa. TIHC tuli vielä maalin päähän hetkeä myöhemmin, mutta tämän tulisempaa takaa-ajoa kotijoukkue ei saanut aikaiseksi. Vieraat nakuttivat vielä pari maalia ja loppusummerin vinkuessa tulostaululla loisti 3-6 (0-1, 2-2, 1-3) lukemat. TIHC:n tilanne sarjan häntäpäässä muuttui entistä tukalammaksi, kun taas KISE jatkaa sarjassa vielä tappioitta.

Lapin Kansa: TIHC – KISE, 20.11.2021