KuKi haki pisteet Torniosta

Lauantaina 14.11.2021 Hannulanmäen jäähallissa kohtasivat kakkosen kamppailussa TIHC ja KuKi HT. Ottelu lähti vauhdikkaasti liikenteeseen isäntien siirtyessä aikaisessa vaiheessa 1 – 0 johtoon, mutta tämän jälkeen vieraat olivat vahvempia kaukalossa ja ensimmäisen erän päättyessä tauolle suunnattiin 1 – 3 lukemissa. Toisessa erässä tiikerinippu sai pelinsä paremmin kulkemaan ja onnistui kirimään vieraiden johtoa, joskin vieraatkin onnistuivat erän aikana pariin otteeseen. Kolmanteen erään lähdettiin kutkuttavasta 4 – 5 tilanteesta. Viimeisessä erässä isännät hakivat tasoitusta, mutta KuKi kesti TIHC:n vyöryn. Loppuhetkillä vieraat löivät alivoimalla naulan arkkuun, kun torniolaiset hakivat tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla. Summerin ujeltaessa loppulukemat taululla 4 – 6 (1-3, 3-2, 0-1) ja pisteet matkasivat KuKin mukaan.

Lapin Kansa: TIHC – KuKi HT, 14.11.2021