Santa’s murjoi Sastamolon

Sunnuntaina 4.10.2020 Tervahallilla mittelivät pohjoisen herruudesta kakkosen ottelussa Sastamolo ja Santa’s United. Vieraat aloittivat ottelun vahvasti siirtyen parin minuutin pelin jälkeen 0-1 johtoon. Kotijoukkue kuitenkin tasoitti ennen erän puoliväliä ja piti pelin tasaisena. Ennen erätaukoa vieraat saivat rangaistuslaukauksen joka ujutettiin rysään ja tauolle siirryyttiin vieraiden 1-2 johdossa. Toisen erän alussa isännät punnersivat jälleen rinnalle, mutta juhlat jäivät lyhyiksi, kun rovaniemeläiset kuittasivat maalin samalla minuuttilukemalla. Tämän jälkeen kentällä onnistui vain toinen joukkueista, vieraat. Toiselle erätauolle siirryttiin 2-5 lukemissa. Päätöserässä Santa’s United jatkoi maalitehtailuaan, kun se paukutti kuusi maalia Sastamolon yhtä vastaan ja päätössummerin pärähtäessä tulostaululla oli murskaavat lukemat 3-11.

Lapin Kansa: Sastamolo – Santa’s United, 4.10.2020