JBK taipui KCFC:n käsittelyssä

Sunnuntaina 4.10.2020 Sauvosaaren urheilupuistossa kohtasivat kakkosen kamppailussa Kemi City FC Ja JBK. Isännät ottivat ottelun haltuun ensi minuuteilla ja vyörytti tilanteita vahvasti vieraspäätyyn. Reilun vartin jälkeen paine tuotti tulosta, kun pallo vietiin pilkulle josta kemiläiset siirtyivät 1-0 johtoon. Pian tämän jälkeen tulostaululla komeili jo 2-0 lukemat vastahyökkäyksen päätteeksi. Vieraat pääsivät paremmin mukaan peliin puoliajan edetessä ja pääsivät kertaalleen heiluttelemaan maalikehikoita, mutta verkon perille pelivälinettä ei saatu toimitettua. Toiselle puoliajalle suunnattiin siis kotijoukkueen 2-0 johtolukemissa. Toisella puolikkaalla vieraat olivat paremmin pelissä mukana eikä Kemi City päässyt vyörymään maalille ensimmäisen puoliajan tavoin. Kumpikaan joukkue ei onnistunut heiluttelemaan verkkoja toisella puoliajalla, joten kotijoukkue juhli kolmea sarjapistettä kauniissa syyssäässä lukemin 2-0.

Lapin Kansa: KCFC – JBK, 4.10.2020