Sastamolon cuptaival päätökseen

Lauantaina 26.9.2020 Tervahallilla kohtasivat Suomen Cupin ottelussa Sastamolo ja Merikoski. Isännät aloittivat ottelun ryminällä laittaen pallon rysään jo ensimmäisellä minuutilla, mutta vieraat kuittasivat tämän yhtä nopeasti tasoittamalla luvuiksi 1-1 toisella peliminuutilla. Vieraat onnistuivat vielä pariin otteeseen ensimmäisen erän aikana eikä kotijoukkue kyennyt näihin vastaamaan, joten tauolle lähdettiin 1-3 lukemissa. Toisessa erässä molemmat joukkueet pelasivat tarkkaa peliä eikä maaleja nähty kummassakaan kenttäpäädyssä. Kolmanteen erään Sastamolo lähti kahden maalin takaa-ajoasemasta, mutta kotijoukkue ei kuitenkaan saanut riittävää vaihdetta silmään. Vieraat sen sijaan onnistuivat vielä pariin otteeseen ja varmistelivat näin cup-taipaleensa jatkumista. Summerin törähtäessä lukemat taululla olivat 2-6 ja kotijoukkueen cuptaival tuli päätökseen Merikosken jatkaessa seuraavalle kierrokselle.

Lapin Kansa: SMK – MSBT, 26.9.2020