Sastamolo taipui Suolalle

Sunnuntaina 20.9.2020 Kemin Tervahallissa kohtasivat kakkosen kamppailussa Sastamolo ja SBT Suola. Alkaneelle kaudelle kovasti muuttunut ja nuorentunut härkälauma lähti otteluun ennakkoluulottomasti ja kovalla energialla. Kotijoukkue laittoi vierailleen tiukasti kampoihin. Sinipaidat aloittivat ottelussa maalinteon ja pääsivätkin ensimmäiselle erätauolle 2-1 johdossa. Toisessa erässä maaliverkot heiluivat jälleen kentän molemmissa päissä. Sastamolo onnistui säilyttämään kahden maalin johtonsa, kun päätöserään lähdettiin 4-2 isäntien johtaessa. Viimeisessä erässä vieraat punnersivat väkisin rinnalle ja summerin pärähtäessä lukemat olivat 4-4. Ottelulle lähdettiin hakemaan ratkaisua jatkoajalta, jonka vierailijat päättivät lyhyeen. Pelikellossa vain 40 sekuntia, kun kotijoukkueen nukahdus kostautui ja Suola juhli kahta sarjapistettä loppulukemin 4-5.

Lapin Kansa: SMK – SBTS, 20.9.2020