KCFC:n johto ei pitänyt vajaalla

Lauantaina 1.8.2020 Sauvosaaren urheilupuistossa kohtasivat kakkosen paikallistaistelussa KCFC ja RFA. Ensimmäisellä puoliajalla derby eteni seesteisesti puoliajan loppupuolelle saakka, kunnes kotijoukkue onnistui nopeasta hyökkäyksestä toimittamaan pallon RFA:n verkkoihin. Tauolle lähdettiin 1-0 lukemissa. Toisella puoliajalla alkoikin sitten räiskyä. Heti alkuun kotijoukkue siirtyi 2-0 johtoon ja ottelu näytti etenevän isäntien komennossa. Piakkoin osuman jälkeen koettiin vaihtopenkkien tuntumassa pallontavoittelutilanne jonka seurauksena kummaltakin joukkueelta pelaaja suihkuun. Vajaan tunnin kohdalla tuomarikokouksen päätteeksi laputettiin kotijoukkueelta pelaaja toistamiseen ja tämän myötä illan kolmas suihkukomennus. Vierailijat eivät arkailleet käyttää miesylivoimaa hyödykseen, vaan takoivat parissakymmenessä minuutissa kolme maalia kotijoukkueen kehikkoon ja ottivat johdon ottelussa. Johto-osuman jälkeen vielä toiselle KCFC:n pelaajalle tuplalaputus ja suihkukomennus. Tämän jälkeen jäljellä oli enää päätöspuhallus jonka myötä kolme sarjapistettä RFA:n mukaan Rovaniemelle.

Lapin Kansa: KCFC – RFA, 1.8.2020