KePS vahvempi Kemin paikallisväännössä

Torstaina 30.7.2020 Sauvosaaren urheilupuistossa kohtasivat vitosen paikallisottelussa KePS ja sarjaa johtava FC Kemi. Kiihkeimpien paikallisvääntöjen joukkoon ottelua on vaikea nostaa, mutta derbyille tyypilliseen tapaan kortit viuhuivat ottelussa tiuhaan. Yhdeksän lapun ohessa illan spektaakkelia seuraamaan saapunut yleisö pääsi nauttimaan räjähtävistä tempokuljetuksista, maagisesta pelisilmästä, taidokkaista harhautuksista, samettisesta kosketuksesta ja millintarkoista syötöistä. Ottelu eteni pitkään kiikarilukemissa kunnes toisen puoliajan kääntyessä ehtoopuolelle kokemusta pursunnut KePS Akatemia väänsi itsensä johtoon. Lopulta FC Kemi ei kyennyt haastamaan isäntiä riittävästi ja juuri ennen loppuvihellystä KePS onnistui lisäämään johtoaan painaen valkopaitojen leuat rintaan. Pian toisen osuman jälkeen pilli ujelsi taiston päättyneeksi ja kolme pistettä lisättiin KePS Akatemian sarakkeeseen.

Lapin Kansa: KePS – FC Kemi, 30.7.2020