ToPV tarrasi kiinni pudotuspelien kotietuun

Sunnuntaina 1.3.2020 Putaan urheiluhallissa kohtasivat liigakamppailussa ToPV ja Riemu. Kotijoukkue otti ottelun vahvasti hallintaansa heti ensi minuuteilla. Riemun verkot heiluivat neljästi ennen jakson puoltaväliä eikä vieraat pystyneet vastaamaan kuin kerran takaisin.

Toiselle jaksolle lähdettiin ToPV:n johtaessa 4-1. Toinen puolikas oli huomattavasti tasaisempaa vääntämistä. Vieraat puolustivat tiiviisti eikä kotijoukkue päässyt vaarallisille maalipaikoille yhtä helposti kuin ottelun alkuhetkillä. ToPV onnistui kuitenkin toimittamaan pelivälineen rysään ottelun viimeisellä neljänneksellä muutamaan otteeseen ja murjoi Riemun lopulta 7-1 lukemin.

Voiton myötä ToPV nappasi täydet sarjapisteet ja tarrasi kotietuun kiinni pudostuspelien kynnyksellä.

Lapin Kansa: ToPV – Riemu, 1.3.2020