ToPV kompuroi kärkikamppailussa

Lauantaina 29.2.2020 Putaan urheiluhallilla kohtasivat liigakamppailussa ToPV ja Akaa Futsal. Joukkueet väänsivät tasaisen ottelun, jossa maaliverkot heiluivat kummassakin kenttäpäädyssä.

Maaliteon aloitti vieraat varhaisessa vaiheessa, mutta kotijoukkue nousi ensimmäisellä jaksolla rinnalle ja meni ohi vielä ennen taukoa. Toiselle jaksolle lähdettiin 2-1 lukemista. Toisella puolikkaalla verkot alkoivat heilua tiuhempaan tahtiin. ToPV onnistui lisäämään johtonsa jo pariin maaliin, mutta Akaa kiri rinnalle ennen päätössummeria.

Ratkaisua lähdettiin hakemaan 5-5 lukemien myötä jatko-ottelusta. Vaikka kotijoukkue onnistui siirtymään ottelussa jälleen johtoon, niin viimeisellä vitosella vieraat vetivät pidemmän korren ja ottelun päätössummerin pärähtäessä tulostaululla loisti 6-7 lukemat.

Lapin Kansa: ToPV – Akaa Futsal, 29.2.2020