FTK piti pudotuspelihaaveet elossa

Lauantaina 29.2.2020 Putaan urheiluhallilla kohtasivat naisten liigakamppailussa FTK ja ACE. Ensimmäisellä jaksolla peli oli tasaista vääntöä. Kotijoukkueen viimeistely oli paremmassa kunnossa ja tauolle siirryttiin 3-2 lukemissa.

Toisella jaksolla vieraat hallitsivat ottelutapahtumia, mutta kotijoukkue onnistui pitämään ACE:n poissa vaarallisimmilta maalipaikoilta. FTK ehti lisätä johtoansa jakson puolivälissä, mutta tämä ei tällä kertaa riittänyt, sillä ACE tuli vielä tasoihin ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Jatko-otteluun lähdettiin 4-4 tilanteesta. Kummallakin oli paikkansa heilutella verkkoja, mutta ratkaisua saatiin odottaa kirjaimellisesti viimeiselle sekunnille, jolloin kotijoukkue onnistui toimittamaan pelivälineen verkon perille. Kahden pisteen myötä FTK piti pudotuspelihaaveensa vielä elossa.

Lapin Kansa: FTK – ACE, 29.2.2020