Sastamolo väänsi arvokkaan voiton

Sunnuntaina 23.2.2020 Tervahallilla kohtasivat kakkosen kamppailussa Sastamolo ja Dynamo. Joukkueet majailivat ennen ottelua sarjataulukossa perätysten ja tasaista oli myös kentällä.

Kotijoukkue nappasi nopeasti johdon ensimmäisessä erässä ja näytti, että härkälauma laskettelee helppoihin pisteisiin ottelusta. Dynamo kuitenkin heräsi mukaan peliin ja kavensi tilannetta ennen erätaukoa. Toiseen erään lähdettiin kotijoukkueen johtaessa 3-1.

Toinen erä oli rikkonainen puolin ja toisin. Maaliverkotkin heiluivat molemmissa päissä. Kotijoukkue onnistui säilyttämään kahden maalin johtonsa päätöserään, johon lähdettiin 4-2 tilanteesta. Viimeisessä erässä Dynamo sai päälle kovan takaa-ajon, mutta yhtä maalia enempää Sastamolo ei päästänyt ja näin 4-3 lukemin kotijoukkue väänsi arvokkaan voiton taistelussa sarjapaikan säilyttämisestä.

Lapin Kansa: Sastamolo – Dynamo, 23.2.2020