Veiterä jyräsi LRK:n

Lauantaina 8.2.2020 Remium Arenalla Haaparannalla kohtasivat liigaottelussa sarjan ääripäät, kun sarjajumbo LRK isännöi Bandyliigan piikkipaikalla majailevaa Veiterää. Vieraat nappasivat ottelussa nopeaan tahtiin komennon ja vyöryi kotijoukkueen maalille kerta toisensa jälkeen. Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkueen verkkoja heiluteltiin kuuteen kertaan, kun LRK ei pystynyt heiluttamaan vieraiden verkkoja kuin kerran, niin tauolle lähdettiin 1-6 lukemista. Toisella puoliajalla kotijoukkue pääsi paremmin mukaan peliin ja sai aikaiseksi hyviä hyökkäysaihioita. Verkot eivät kuitenkaan Veiterän päädyssä heiluneet, mutta kotijoukkueen sen sijaan muutamaan otteeseen. Tuomarin päättäessä pelin tulostaululla loisti tylyt 1-10 lukemat joiden myötä pisteet matkasivat vieraiden mukaan. Mieliäkseen pudotuspeleihin LRK:n on napsittava täydet pisteet jäljellä olevista otteluistaan.

Lapin Kansa: LRK – Veiterä, 8.2.2020