ToPV murjoi Ilveksen

Lauantaina 4.1.2020 Putaan urheiluhallilla kohtasivat liigaottelussa ToPV ja Ilves. Ottelun alku oli molemmilta joukkueilta tunnustelua eikä tarjonnut suurta draamaa yleisölle. Vajaan kymmenen minuutin pelin jälkeen kotijoukkue onnistui avaamaan maalitilinsä. Tämän jälkeen kentällä hallitsi yksi joukkue, ToPV. Torniolaiset paukuttivat vielä useamman häkin ensimmäisellä jaksolla ja tauolle suunnattiin 4-0 ToPV:n johtolukemissa. Toiselle puoliajalle kotijoukkue sai vauhdikkaan lähdön, kun ensimmäisellä minuutilla syntyi jo viides maali. Vieraatkin pääsivät toisella puoliajalla maalin makuun, mutta kotijoukkueella ei ollut missään vaiheessa hätää ottelun hallinnan menettämisestä. Päätössummerin pärähtäessä tulostaululla loisti tylyt 9-2 lukemat ToPV:n hyväksi.

Lapin Kansa: ToPV – Ilves, 4.1.2020