LRK:n kova työ valui lopussa hukkaan

Lauantaina 14.12.2019 Remium Arenalla Haaparannalla kohtasivat liigaottelussa LRK ja Narukerä. Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue puolusti tiiviisti, kun vieraat hallitsivat palloa. Jakson aikana verkot heiluivat molemmissa päädyissä ja kotiyleisön riemuksi tauolle poistuttiin LRK:n johtaessa lukemin 2-1. Toinen puoliaika alkoi kuitenkin Narukerän komennossa. Vain pari minuuttia ehdittiin pelata, kun lukemat olivat tasan. Tämän jälkeen tilanteita nähtiin kentän molemmissa päädyissä ja verkotkin heiluivat useampaan otteeseen. LRK tasoitti lukemiksi 4-4 vain muutama minuutti ennen varsinaisen peliajan umpeutumista, mutta tällä kertaa se ei riittänyt. Vieraat värkkäsivät vielä pari maalia lisäajalla ja näin pisteet matkasivat porilaisten mukaan loppulukemin 4-7 (2-1).

Lapin Kansa: LRK – Narukerä, 14.12.2019