ToPV:lle pisteet SoVo:lta

Sunnuntaina 8.12.2019 Putaan urheiluhallilla kohtasivat liigakamppailussa ToPV ja SoVo. Ottelun alku oli tasaista ja tarkkaa pelaamista. Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue onnistui kuitenkin heiluttamaan vieraiden verkkoa kahdesti ja tauolle suunnattiin 2-0 lukemissa. Toinen jakso alkoi kotijoukkueelta varsin tehokkaasti, kun se siirtyi heti alkuhetkillä 3-0 johtoon. Osuman myötä ottelu näytti olevan taputeltu. Toisin kuitenkin kävi. Kapealle ringillä otteluun saapuneet vieraat onnistuivat kymmenen minuutin sisään maalinteossa neljästi ja yhtäkkiä tilanne oli kääntynyt ympäri. Kotijoukkue haki tasoitusta reikäpaidalla ja se tuotti tulosta, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä alle puoli minuuttia. Tasoituksen jälkeen edessä oli jatkoaika. Molemmilla joukkueilla oli mahdollisuutensa jatkoajalla, mutta kotijoukkue hyödynsi tilaisuutensa paremmin ja heilutti SoVon verkkoa jälleen jakson loppuhetkillä. Helpottavan osuman jälkeen verkot heiluivat vieraspäädyssä vielä pariin otteeseen ja summerin pärähtäessä lukemat taululla olivat 7-4 ToPV:n hyväksi.

Lapin Kansa: ToPV – SoVo, 8.12.2019