Sastamolo katkaisi tappioputkensa

Lauantaina 30.11.2019 Tervahallilla kohtasivat kakkosen kamppailussa Sastamolo ja Merikoski. Isännillä oli ennen illan ottelua alla pitkä tappioputki. Illan ottelu lähti sinipaitojen kannalta synkällä tavalla liikkeelle, kun vieraat siirtyivät ottelun ensimmäisen kymmenminuuttisen sisällä jo 0-2 johtoon. Isännät kuitenkin nousivat vielä ensimmäisessä erässä tasoihin ja lisäksi ohi. Toiseen erään lähdettiin 4-2 lukemista. Erä oli molemmilta joukkueilta tiivistä puolustamista eikä verkot heiluneet kuin kertaalleen kummassakin kenttäpäädyssä. Viimeiseen erään suunnattiin kotijoukkueen johtaessa lukemin 5-3. Viimeisessä erässä vieraat hakivat tasoitusta, mutta isännät onnistuivat pitämään oululaiset poissa pahimmilta maalipaikoilta. Sen sijaan härkälauma iski muutamaan otteeseen ja ottelun päätössummerin pärähtäessä tulostaululla oli 8-3 lukemat Sastamolon hyväksi. Pisteet jäivät Kemiin ja Sastamolon katkaisi kuuden ottelun mittaisen tappioputkensa.

Lapin Kansa: Sastamolo – Merikoski SBT, 30.11.2019