LRK avasi kautensa voitolla

Lauantaina 23.11.2019 Remium arenalla Haaparannalla kohtasivat liigakamppailussa LRK ja HIFK. Ottelu alkoi kotijoukkueen kannalta ikävästi, kun HIFK siirtyi johtoon kulmatilanteesta. Helsinkiläiset lisäsivät johtoaan vielä ensimmäisellä puoliajalla ja näytti karkaavan kotijoukkueelta. Tauolle lähdettiin 0-2 lukemista. Pukukopista palasi kuitenkin uuden peli-ilmeen löytänyt LRK. Vajaassa vartissa joukkue oli tasoittanut pelin kahdella kulmamaalilla ja taisteli jälleen pisteistä. Ottelun ratkaisua saatiin odottaa aivan viime hetkille, kunnes LRK päästi kotiyleisön jännityksestä. HIFK:n verkko heilui vain pari minuuttia ennen päätösvihellystä. Vieraat eivät saaneet takaiskun jälkeen luotua riittävän vaarallisia tilanteita LRK maalille ja näin LRK onnistui avaamaan kautensa makoisalla voitolla lukemin 3-2.

Lapin Kansa: LRK – HIFK, 23.11.2019