KaDy katkaisi ToPV:n voittoputken

Sunnuntaina 17.11.2019 Putaan urheiluhallilla kohtasivat liigakamppailussa ToPV ja KaDy. Joukkueet tahkoivat tasaisen ottelun josta ei vauhtia puuttunut. Ensimmäisellä jaksolla verkot heiluivat ottelussa kerran. Vieraat siirtyivät johtoon puoliajan viimeisellä minuutilla ja toiselle puoliajalle lähdettiin täten 0-1 lukemista. Toisella puoliajalla hallitseva mestari paransi otteitaan kentällä ja onnistuivatkin puoliajan alkuvaiheissa heiluttamaan torniolaisten verkkoja toistamiseen. Kotijoukkueen ruuti oli märkää ja KaDy puolusti hyvin kotijoukkueen vaarallisimmat tilanteet. Vieraat latoivat vielä pari lisämaalia ottelun loppupuolella ja summerin pärähtäessä taululla loisti 0-4 lukemat KaDylle joka katkaisi ToPV:n ykkösestä asti jatkuneen pisteputken.

Lapin Kansa: ToPV – KaDy, 17.11.2019