ToPV:n kiito liigassa jatkuu

Lauantaina 16.11.2019 Putaan urheiluhallissa kohtasivat liigaottelussa ToPV ja Mad Max. Ottelu oli isäntien hallintaa alkuvihellyksestä eteenpäin. Vieraat eivät saaneet peliään rullaamaan ennen viimeisiä minuutteja. Ensimmäisellä jaksolla kotijoukkue loi useita maalipaikkoja, mutta mikään ei tuntunut uppoavan sisään. Puoliajan ainoasta maalista vastasi kuitenkin ToPV. Tauolle lähdettiin 1-0 lukemista. Toisella jaksolla isännät jatkoivat maalipaikkojen luomista. Kerta toisensa jälkeen se vyöryi Mad Maxin maalille, mutta verkon perille palloa ei tunnuttu saavan. Kahdesti verkko kuitenkin toisella puoliajalla heilahti, kummallakin kerralla vieraiden päädyssä. Mad Max sai pelin juonesta kiinni vasta viimeisilä minuuteilla, mutta rimaa lähemmäksi ei vieraat tulleet ja näin ToPV jatkaa kiitoaan liigassa 3-0 voiton myötä. Nyt kasassa on viisi voittoa viidestä ottelusta.

Lapin Kansa: ToPV – Mad Max, 16.11.2019