SBT Suola haki pisteet Sastamololta

Sunnuntaina 10.11.2019 Tervahallilla kohtasivat kakkosen kamppailussa Sastamolo ja SBT Suola. Tasaisessa ottelussa kotijoukkue aloitti maalinteon ottelun toisella minuutilla. Vieraat tulivat kuitenkin ensimmäisessä erässä rinnalle ja nopeasti ohi. Erätauolle suunnattiin 1-3. lukemissa. Toisessa erässä Sastamolo kuroi vierasjoukkueen maalieron umpeen ja peli näytti ruullaavan. Suola kuitenkin rankaisi härkälaumaa pariin otteeseen ennen erätaukoa ja viimeiseen erään kotijoukkue lähti jälleen takaa-ajoasemasta, lukemista 3-5. Viimeisessä erässä kotijoukkue haki maaleja, mutta vieraat pitivät sinipaidat kaukana vaarallisilta paikoilta. Sastamolon oli tyytyminen erässä yhteen maaliin Suolan kolmea vastaan ja täten loppusummerin pärähtäessä sarjapisteet matkasivat Suolan mukaan lukemin 4-8 (1-3, 2-2, 1-3).

Lapin Kansa: Sastamolo – SBT Suola, 10.11.2019