Sastamolo haki vieraspisteet Rovaniemeltä

Sunnuntaina 29.9.2019 Ounasrinteen liikuntahallissa kohtasivat kakkosen kamppailussa Santa’s United ja Sastamolo Kings. Kumpikin joukkue oli aloittanut kautensa niukalla tappiolla, joten hakusessa oli ensimmäiset täydet sarjapisteet ja kiinnitys pohjoisen herruuteen kaudella 2019-2020. Ensimmäinen erä mentiin tasatahtia ja maaleja nähtiin kentän molemmissa päädyissä. Tauolle suunnattiin 2-2 lukemissa. Toisen erän alussa vierailijat ottivat ottelun hallintaansa ja laittoivat verkot soimaan latomalla kolme maalia lähes minuutin sisään. Toisessa erässä kotijoukkue ei onnistunut maalinteossa, vaan vierailijoiden maali pysyi puhtaana. Kolmanteen erään lähdettiin 2-6 tilanteesta. Kolmas erässä Santa’s ei saanut riittävää kiriä aikaiseksi ja näin Sastamolo pääsi karkaamaan rovaniemeläisiltä. Loppulukemien 5-12 myötä kauden ensimmäinen kiinnitys pohjoisen herruuteen ja täydet sarjapisteet lähtivät Sastamolon mukana Kemiin.

Lapin Kansa: Santa’s United – Sastamolo – Kings, 29.9.2019