Kemi City ensi kaudeksi kakkoseen

Lauantaina 21.9.2019 Sauvosaaren urheilupuistossa kohtasivat kolmosen ottelussa KCFC ja OTP. Ottelussa kotijoukkueella oli mahdollisuus varmistaa sarjanousu, vaikka sarjassa on vielä pelattavana hajanaisia otteluita. Kotijoukkue nappasikin ottelun ohjakset heti avauksesta hyppysiinsä ja vei vieraita koko 90 minuuttisen ajan. Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkueen ruuti oli vielä kosteaa, vaikka maalipaikkoja siunaantuikin useampia. Tauolle lähdettiin tasalukemista 0-0. Toisella puoliajalla verkot repesivätkin sitten kunnolla. Kemi City takoi kolme maalia viiteen minuuttiin ja ottelu oli taputeltu. Lopussa lukemia kaunisteltiin vielä hieman kemiläisten toimesta ja sarjanousu kakkoseen kaudelle 2020 oli varmistunut päätösvihellyksen piipatessa.

Lapin Kansa: Kemi City FC – OTP, 21.9.2019