FTK onnistui tiukassa paikassa

Sunnuntaina 3.3.2019 Putaan urheiluhallilla kohtasivat naisten liigaottelussa FTK ja GFT. Kotijoukkue aloitti ottelun ryminällä siirtyen jo ensimmäisestä hyökkäyksestä johtoon. Sinipaidat heiluttivat maaliverkkoja vielä toistamiseen ensimmäisellä puoliajalla ja tauaolle suunnattiin 2-0 FTK:n johtolukemissa. Toisella puoliajalla Kemi-Tornion hyvä peli-ilme säilyi ja puoliajan alkuun GFT:n verkot heiluivat jo kolmannen kerran. Tiiviisti läpi ottelun puolustanut kotijoukkue joutui antautumaan toisen puoliajan aikana kahdesti, mutta varsinaisesti missään vaiheessa sen johtoasema ei ollut vaarassa, vaikka kapealla ringillä liikkeellä olleet vieraat välillä myllyttivätkin FTK:n kenttäpäädyssä. Summerin päräyttäessä ottelun päättyneeksi tulostaululla loisti 6-2 lukemat FTK:n hyväksi. Kotijoukkueen haaveet pudotuspelipaikasta eivät ole enää omissa käsissä, mutta mikäli FTK mielii vielä runkosarjan päätteeksi pelikentille, niin lopuista otteluista on tultava voittoja, kuten tänään.

Lapin Kansa: FTK – GFT, 3.3.2019