PJK yllätti TIHC:n pudotuspelien avausottelussa

Perjantaina 1.3.2019 Hannulanmäen jäähallissa kohtasivat kakkosen pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ottelussa runkosarjan kakkonen TIHC ja sarjan seitsemäs PJK. Ennakkoasetelmissa isännät olivat vahvoilla, mutta vieraat osoittivat, että tosipelit alkavat keväällä. Ottelu oli tasaista ja tarkkaa vääntämistä. Ensimmäisen erän jälkeen tulostaululla loisti 0-2 lukemat PJK:lle. Toisessa erässä maaliverkot heiluivat vain kertaalleen ja tälläkin kertaa TIHC:n päädyssä. Viimeiseen erään lähdettiin 0-3 lukemista. Kotijoukkue pääsi kaventamaan ottelun erän puolivälissä 1-3 lukemiin, mutta hyvällä liikkeellä pelissä esiintynyt PJK kuittasi pian takaiskun ja ottelu alkoi olla taputeltu. Vieraat kaunistelivat lukemia vielä tyhjään maaliin ja summerin ujeltaessa pelin päättyneeksi lukemat olivat 1-5. Sarja on katkolla lauantaina Pyhäjoella.

Lapin Kansa: TIHC – PJK, 1.3.2019