ToPV:n hyvät otteet saivat jatkoa

Sunnuntaina 17.2.2019 Putaan urheiluhallilla kohtasivat ykkösen ottelussa sarjajohtaja ToPV ja putoamista vastaan kamppaileva ACE. Isännät ottivat ottelun haltuunsa heti ensi minuuteilla. Kun ensimmäinen puoliaika oli ehtinyt puoliväliin, niin taululla oli jo 3-0 johtolukemat ToPV:n hyväksi. Isäntien painostuksesta huolimatta enempää maaleja ensimmäisellä jaksolla ei nähty. Toinen puolikas alkoi yhtälailla isäntien pallonhallinnalla, mutta maalinteko tuotti tuskaa. Peli meni lopulta keskialueen painimiseksi josta vieraat hyötyivät enemmän. Jakson ainokaisesta osumasta vastasi ACE, mutta missään vaiheessa torniolaisten johto ei ollut uhattuna. Päätössummerin kajahtaessa tulostaululla 3-1 lukemat ja torniolaisille täydet pisteet kauden viimeisestä runkosarjan kotiottelusta.

Lapin Kansa: ToPV – ACE, 17.2.2019