Sastamolon kausi päätökseen

Lauantaina 16.2.2019 Tervahallissa kohtasivat kakkosen Lapin derbyssä Sastamolo ja Santa’s United. Sastamolo oli menettänyt jo aiemmin mahdollisuutensa jatkopeleihin ja Santa’s puolestaan oli varmistanut jo pudotuspelipaikkansa, joten joukkueet päätyivät taistelemaan Lapin herruudesta illan mittelössä. Ensimmäisessä erässä vieraat latoivat isäntien verkkoon pallon neljästi ja näytti karkaavan ottelussa selvään voittoon. Kotijoukkue kuitenkin kasasi itsensä erätauolla ja nousi toisessa erässä kamppailemaan ottelun voitosta. Kolmanteen erään lähdettiin tasaisista 3-4 lukemista. Kotijoukkue onnistui nousemaan tasoihin päätöserän loppupuoliskolla, mutta vieraat kuittasivat maalin nopeasti ja siirtyivät jälleen johtoon. Enempää maaleja ei ottelussa nähty ja näin lappilaisten valtikka matkasi Rovaniemelle.

Lapin Kansa: Sastamolo – Santa’s United, 16.2.2019