LRK jäi Kamppareiden jalkoihin

Lauantaina Haaparannan Remium Arenalla kohtasivat liigaottelussa pudotuspelipaikkaa hamuava LRK ja sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuva Kampparit. Vieraat hallitsivat ottelutapahtumia ja LRK pääsi vain harvakseltaan vaarallisiin hyökkäyksiin. Ensimmäisellä puoliajalla maaliverkkoja heilutteli vain Kampparit ja tauolle poistuttiin 0-2 lukemissa. Kotijoukkue alotii toisen puoliajan vahvasti kaventamalla lukemiksi 1-2 heti alkajaisiksi, mutta tämän jälkeen vieraat iskivät kahdesti. Kertaalleen LRK pääsi vielä kaventamaan ottelun pisteeltä, mutta takaa-ajon kovempi vaihde ei osunut kohdalle. Vieraat sen sijaan kaunistelivat vielä numeroita ja tuomarin viheltäessä pilliin tulostaululla loisti tylyt 2-9 lukemat vieraille. Tappion myötä LRK menetti mahdollisuutensa pudotuspeleihin.

Lapin Kansa: LRK – Kampparit, 9.2.2019