KePS kylvetti FC Kemiä

Torstaina 7.2.2019 Tervahallissa kohtasivat U19 futsal liigan paikallisottelussa KePS ja FC Kemi. Ottelu oli sarjataulukon kannalta merkityksetön, kun KePS oli jo varmistanut paikkansa liigan jatkopeleissä ja FC Kemin taival oli tullut päätökseen. Kentällä kuitenkin taisteltiin Kemin herruudesta. KePS aloitti ottelun vahvasti siirtyen jo ensimmäisestä tilanteesta johtoon. Vaikka FC Kemi nousikin ottelussa nopeasti tasoihin, niin kotijoukkueen roolissa pelannut KePS oli kentällä vahvempi. Ensimmäisen jakson päätteeksi tauolle poistuttiin 5-2 lukemissa. Toisella jaksolla pelin tempo laski eikä kumpikaan luonut erityisen vaarallisia tilanteita toisen maalille. Verkkoja kuitenkin heiluteltiin pariin otteeseen jakson lopussa ja loppusummerin töräyttäessä pelin päättyneeksi tulostaululla oli 7-2 lukemat KePSin hyväksi.

Lapin Kansa: KePS – FC Kemi, 7.2.2019