Sastamolo kaatoi sarjakärjen

Sunnuntaina 3.2.2019 Tervahallissa kohtasivat kakkosen kamppailussa pudostuspelipaikasta kamppaileva Sastamolo ja sarjakärki SBT Suola. Ottelu oli kärkikamppailulle tyypillisesti tasaista vääntämistä. Vierailijat onnistuivat luomaan ottelussa tukun tilanteita kotijoukkueen maalille, mutta uhrautuva puolustaminen ja huikea maalivahtipeli piti Sastamolon mukana kamppailussa. Kolmanteen erään lähdettäessä tulostaululla oli 3-2 lukemat. Viimeisessä erässä Sastamolo hyödynsi vierailijoiden pitkän jäähyn ja karkasi ylivoimamaalien turvin selvään 6-2 johtoon. Vaikka SBT Suolan takaa-ajo oli kova, niin Sastamolon johto ei ollut missään vaiheessa enää uhattuna. Loppusummerin pärähtäessä tulostaululla loisti 7-3 lukemat kotijoukkueelle, joka voiton myötä on yhä mukana tavoittelemassa pudotuspelipaikkaa.

Lapin Kansa: Sastamolo – SBT Suola, 3.2.2019