PS Kemi jäi lohkojumboksi cupissa

Perjantaina 1.2.2019 Kemin Junkohallissa kohtasivat kakkosen cupin ottelussa PS Kemi ja Hercules. Isännät olivat hävinneet kaksi edellistä otteluaan ja lähtivät hakemaan ottelusta avausvoittoaan cupissa. Vieraat sen sijaan olivat voittaneet toisen ja hävinneet toisen kahdesta aiemmasta pelistä, jonka myötä he olivat vielä kamppailemassa lohkovoitosta. Vieraat hallitsivat ottelun tapahtumia ja loivat vaarallisemmat maalipaikat ensimmäisellä puoliajalla. Tauolle suunnattiinkin vieraiden johtaessa ottelua kahdella maalilla. Toisella puoliajalla kotijoukkue ei päässyt hätyyttelemään oululaisten maalia kuin pariin otteeseen. Hercules sen sijaan tuntui vyöryvän kemiläisten maalille kerta toisensa jälkeen. Kahden pilkun, kahden punaisen kortin ja yhden maalin sävyttämä toinen puoliaika meni puhtaasti vieraiden nimiin. Päätösvihellyksen ja loppulukemien 0-3 myötä pisteet Ouluun ja kotijoukkueen cup päättyi lohkon jumbosijaan.

Lapin Kansa: PS Kemi – JS Hercules, 1.2.2019