FC Kemille täydet pisteet

Sunnuntaina 20.1.2019 Tervahallissa kohtasivat liigakamppailussa FC Kemi ja SoVo. Isännät aloittivat ottelun vahvasti ja loivat tilanteita liukuhihnalta SoVon maalille. Vieraat aloittivat kuitenkin maalinteon, kun kotijoukkueen ruuti oli märkää. Tauolle lähdettiin tasaisissa merkeissä lukemissa 1-1. Toisen jakson alkupuolella SoVo siirtyi johtoon ja hetken ehti jo näyttää, että FC sortuu illan ottelussa tyypillisesti maalinteko-ongelmiin. Toisin kuitenkin kävi. Kemiläiset latoivat kolme maalia nopeaan tahtiin ja siirtyivät ottelussa 4-2 johtoon. Vaikka SoVo painosti viimeiset hetket, niin yhtä maalia enempää se ei onnistunut enää FC:n verkkoihin upottamaan. Näin päätössummerin pärähtäessä pisteet jäivät kotijoukkueelle lukemin 4-3.

Lapin Kansa: FC Kemi – SoVo, 20.1.2019