Tervahallilla tahkottiin päivä salibandya

Lauantaina 19.1.2019 Tervahallilla pelattiin salibandyn naisten kakkosta urakalla. Päivän aloitti ottelu jossa kohtasivat Sastamolo ja OSB. Kotijoukkue aloitti ottelun vahvasti ja pyöritti vierailijoilta jalat alta ensimmäisessä erässä. Erätauolle suunnattiin lukemissa 6-1. Seuraavat kaksi erää edettiin hieman rauhallisempaan tahtiin, mutta maaliverkot heiluivat kummmassakin päädyssä. Päätössummmerin pärähtäessä tulostaululla loisti kotijoukkueen hyväksi lukemat 8-4.

Lapin Kansa: Sastamolo – OSB, 19.1.2019

Päivän toisessa ottelussa kentälle saatiin jälleen merilappilaista väriä, kun OSB kohtasi päivän toisessa koitoksessaan SBT Tornion. Ottelu oli huomattavasti päivän ensimmmäistä rauhallisempi. Joukkueet puolustivat tiiviisti ja pelasivat tarkkaa peliä. Ensimmmäiselle erätauolle suunnattiin SBT Tornion johtaessa ottelua 0-1. Toisessa erässä torniolaiset lisäsivät johtoaan ja onnistuivat edelleen pitämään maalinsa puhtaana. Viimeiseen erään suunnattiin 0-3 lukemista. Oululaiset pääsivät kolmannessa erässä hätyyttämään torniolaisten maalia, mutta maalinteko tuotti tuskaa. OSB onnistui rikkomaan kuparisen aivan ottelun viime hetkillä, mutta se ei riittänyt SBT Tornion viedessä ottelusta pisteet nimiinsä lukemin 1-4.

Lapin Kansa: OSB – SBT Tornio, 19.1.2019

Päivän kolmannessa ottelussa kentälle astelivat HaHe ja SBT Tornio. Haukiputaan porukka lähti otteluun vauhdikkaasti ja otti heittämällä johtoaseman ottelussa. Ensimmäisten kahden minuutin aikana torniolaisten verkot heiluivat pariin otteeseen ja erän päättyessä tulostaululla oli 3-1 lukemat. Toisessa erässä vedettiin hieman happea eikä heiluteltu verkkoja kummassakaan päädyssä. Kolmannessa erässä HaHe repi eroa SBT Torniosta ja laittoi palloa rysään vielä muutamaan otteeseen. Loppusummerin pärähtäessä taululla oli lukemat 6-1.

Lapin Kansa: HaHe – SBT Tornio, 19.1.2019

Päivän päätöskamppailussa kentällä kohtasivat kakkosen kärkitaistossa HaHe ja Sastamolo. Molemmat joukkueet olivat voittaneet edellisen ottelunsa ja päivän päättäneestä mittelöstä muodostui tasainen kamppailu. HaHe siirtyi aikaisessa vaiheessa 1-0 johtoon ensimmäisessä erässä, mutta Sastamolo ei antanut tuumaakaan periksi. Toisessa erässä Haukipudas lisäsi johtoansa ja päätöserään lähdettiin 2-0 tilanteessa. Sastamolo joutui nöyrtymään vielä kerran ennen oman maalihanansa aukeamista. Kemiläisten harmiksi osuma jäi ottelun ainokaiseksi ja näin kärkiottelun pisteet sarjajohtajalle lukemin 3-1.

Lapin Kansa: HaHe – Sastamolo, 19.1.2019