FC Kemi ei kyennyt haastamaan Sievi FS:ia

Lauantaina 5.1.2018 Tervahallissa kohtasivat liigaottelussa FC Kemi ja Sievi FS. Alussa kotijoukkue oli paremmin pallossa kiinni ja hallitsi hienokseltaan peliä. Vierailijat kuitenkin pääsivät nopeasti mukaan peliin ja ottivat ottelun ohjat käsiinsä. Ensimmäisen jakson jälkeen tulostaululla oli 1-3 lukemat Sieville. Kemiläiset aloittivat toisen jakson vahvasti kaventamalla tilanteeksi 2-3. Vieraat kuitenkin kuittasivat maalin seuraavasta hyökkäyksestään ja lisäsi tämän jälkeen johtoaan vielä parilla osumalla. Isännät onnistuivat vielä kertaalleen ottelun lopussa heiluttamaan verkkoja, mutta rutinoitunut Sievi piti FC Kemin lopulta kaukana hyvistä maalipaikoista. Liigapisteet matkasivat Sievin mukaan lukemin 3-6.

Lapin Kansa: FC Kemi – Sievi FS, 5.1.2019