Papas haki pisteet Sastamololta

Sunnuntaina 28.10.2018 Tervahallilla kohtasivat kakkosen kamppailussa Sastamolo ja Papas. Vierailijat esiintyivät ottelun ensimmäisessä erässä vahvasti ja heilutteli maaliverkkoja useaan otteeseen. Isännät eivät päässeet erän aikana peliin mukaan ja ensimmäiselle erätauolle siirryttiin 1-4 lukemissa. Toinen erä oli jo huomattavasti tasaisempi ja kotijoukkuekin pääsi mukaan peliin parilla nopealla maalilla heti erän alussa. Vieraat eivät kuitenkaan päästäneet Sastamoloa rinnalle ja kolmanteen erään lähdettiin 4-6 lukemista. Viimeisessä erässä kotijoukkue haki vimmastusti maalia, mutta maalipuita lähemmäksi ei härkälauma päässyt. Papas sen sijaan käytti pariin otteeseen tilaisuutensa hyväksi, kun kotijoukkue haki kavennusta ilman maalivahtia. Loppulukemien 4-8 myötä pisteet matkasivat Papasin mukaan.

Lapin Kansa: Sastamolo – Papas, 28.10.2018