TP-47 taipui jälleen lopussa

Lauantaina 4.8.2018 Pohjan stadionilla kohtasivat kakkosen kamppailussa TP-47 ja PK-37. Isännät hallitsivat ottelun tapahtumia alusta saakka, mutta vaarallisille maalipaikoille TP ei päässyt. Vieraat sen sijaan onnistuivat kertaalleen murtamaan kotijoukkueen puolustuksen. Toiselle puoliajalle lähdettiin vieraiden johtaessa maalilla. TP painoi päälle ja haki osumia hanakasti. Maalinteko kuitenkin tuotti jälleen hankaluuksia. Kymmenen minuuttia ennen loppua kotijoukkue onnistui heiluttelemaan verkkoja tasoittaen ottelun, mutta ilo jäi lyhytaikaiseksi, kun vieraat kuittasivat torniolaisten virheen siirtyen johtoon pari minuuttia ennen päätösvihellystä. Maali jäi myös ottelun viimeiseksi ja näin TP:lta karkasi pisteet jälleen viime hetkillä.

Lapin Kansa: TP-47 – PK-37, 4.8.2018