FTK jäi ilman mitalia

Maanantaina 2.4.2018 Putaan urheilutalolla pelattiin naisten futsal-liigan pronssiottelu jossa kohtasivat FTK ja FC Sport j. Kotijoukkue aloitti ottelussa maalitehtailun reilun viiden minuutin pelin jälkeen. Ennen taukoa vieraat kuitenkin latoivat pari rysää FTK:n päätyyn ja tauolle suunnattiin FC Sport j:n johtaessa 1-2. Toisella jaksolla kotijoukkueen peli parani huomattavasti ensimmäiseen verrattuna. Paine pysyi pitkiä aikoja vieraspäädyssä, mutta maalinteko tuntui tuottavan tuskaa. Viisi minuuttia ennen täyttä aikaa verkot kuitenkin heilahtivat ja kotijoukkue nousi tasoihin. Varsinaisella peliajalla eroa joukkueiden välille ei saatu, joten edettiin jatkoajalle. Tiukassa paikassa vierailijat käyttivät paikkansa paremmin hyödyksi. Vaasalaiset iskivät kaksi osumaa kotijoukkueen yhtä vastaan jatkoajalla ja täten summerin pärähtäessä pronssimitalia juhli FC Sport j.

Lapin Kansa: FTK – FC Sport j, 2.4.2018