TP-47 ja OLS tasaisia harjoitusottelussa

Lauantaina 3.3.2018 Junkohallissa kohtasivat harjoitusottelun merkeissä TP-47 ja OLS. Joukkueet väänsivät tasaisissa merkeissä läpi ottelun. Ensimmäisellä puoliajalla isännät loivat paremmat maalipaikat, mutta tauolle suunnistettaessa tilanne oli 1-1. Toisella puoliajalla tasainen vääntö jatkui. Tunnin pelin jälkeen näytti kuitenkin , että OLS nappaa TP:n päänahan, kun vierailijat siirtyivät jo 1-3 johtoon. TP sai takaiskuista huolimatta luotua tilanteita vieraspäätyyn ja kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä punapaidat nousivatkin tasalukemiin 3-3. Isäntien taistelu näytti turhalta, kun OLS onnistui vielä kertaalleen heiluttamaan verkkoa aivan ottelun viimeisillä hetkillä. TP kuittasi kuitenkin OLS maalin ottelun viimeisestä erikoistilanteesta ja päätösvihellyksen ujeltaessa tilanne oli 4-4. Seuraavan kerran joukkueet mittelevät paremmuudesta sarjakaudella.

Lapin Kansa: TP-47 – OLS, 3.3.2018