Sastamolo etenee pudotuspeleihin

Sunnuntaina 25.2.2018 Tervahallilla kohtasivat kakkosen runkosarjan päätöskierroksen kamppailussa Sastamolo ja Merikoski SBT. Kotijoukkue aloitti vauhdikkaan ja tapahtumarikkaan ottelun hienosti siirtyen 2-0 johtoon ennen neljättä peliminuuttia. Tulivoimaiset vieraat tulivat kuitenkin ensimmäisen erän aikana rinnalle ja painelivat ohitse ennen summerin pärähdystä. Toinen erä oli lähes ensimmäisen kopio. Sastamolo iski pari nopeaa maalia, mutta sen jälkeen oli jälleen vieraiden vuoro. Erätauolle suunnattiin Merikosken vakuuttavassa 4-7 johdossa. Kolmannen erän alkupuolella ottelu näytti olevan jo taputeltu, kun vieraat laukoivat lukemiksi 4-8. Kotijoukkue syttyi kuitenkin vielä taisteluun ottelun voitosta ja nousi Merikosken rinnalle ottelun viimeisellä minuutilla. Jatkoajalle sunnattiin lopulta 9-9 lukemissa. Jatkoajalla vieraat hakivat ratkaisua ilman maalivahtia illan aikana hyvin toimineella ylivoimalla, mutta kotijoukkue onnistui katkomaan yrityksen ja nostamaan loppulukemat 10-9 tyhjään maaliin.
Molemmat joukkueet jatkavat pudostuspeleihin.

Lapin Kansa: Sastamolo – Merikoski, 25.2.2018