FTK jahtaa pudotuspelipaikkaa

Lauantaina 24.2.2018 Putaan urheilutalolla kohtasivat liigaottelussa FTK ja YIlves. Kotijoukkue siirtyi ottelussa nopeasti ensimmäisellä peliminuutilla johtoon, mutta tasaisessa ottelussa vieraat hallitsivat palloa enemmän ja onnistuivat tasoittamaan ottelun ennen kotijoukkueen toista osumaa. Taukoon mennessä molemmat joukkueet olivat onnistuneet heiluttelemaan verkkoja kolmesti, joten toiselle jaksolle lähdettiin tasatilanteesta 3-3. Ilves tuli toisen jakson alun vahvasti FTK:n maalille, mutta kotijoukkue kesti vyörytyksen ja mitä pidemmälle jaksoa edettiin sitä enemmän pelin painopiste siirtyi vieraiden maalille. FTK latoi toisella jaksolla pelivälineen kolmesti vieraiden verkkoihin ja kun Ilves ei onnistunut kertaakaan maalinteossa jäivät pisteet Tornioon loppulukemin 6-3. Täyden pistepotin myötä FTK:lla on vielä mahdollisuus edetä pudotuspeleihin.

Lapin Kansa: FTK – YIlves, 24.2.2018