FC Kemi nappasi pisteet PJK:lta

Lauantaina 16.12.2017 Tervahallilla kohtasivat liigakamppailussa FC Kemi ja PJK. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran joulukuun alussa Pirkkalassa, tuolloin kemiläiset olivat 0-2 lukemin vahvempia. Illan otteluun PJK sai kuitenkin paremman lähdön siirtyen 0-1 johtoon. Vaikka FC ehtikin tasoittaa ensimmäisellä jaksolla, niin puoliajalle suunnattiin vieraiden johtaessa ottelua 1-2. Kotijoukkue aloitti kuitenkin toisen jakson vahvasti heilutellessaan verkkoja PJK:n päädyssä vain 13 sekunnin pelaamisen jälkeen. Toisella jaksolla maalitehtailusta vastasi ainoastaan kotijoukkue, joka onnistui vielä pariin otteeseen maalinteossa ennen summerin pärähdystä. Loppulukemat tällä kertaa 4-2 FC Kemille ja sen myötä myös täydet sarjapisteet jäivät kemiläisille.

Lapin Kansa: FC Kemi – PJK, 16.12.2017

Lapin Kansa: FC Kemi – PJK otteluanalyysi